Leveranciers

Theben NL

Energy saving comfort

Theben is dé premium aanbieder voor Smart Home en gebouwautomatisering. Met een scherp oog voor trends en marktveranderingen ontwikkelen ze producten die zich onderscheiden door superieure eigenschappen, vakmanschap en service. Ze groeien elke dag als expert op het gebied van bewegingsmelders en KNX gebouwsysteemtechniek. Het ondersteunen van KNX-installateurs bij engineering of ontwerpen onderschrijft hun trouwe partnership aan de branche en staat bij Theben op nummer 1!

Signify

Marktleider in licht

Signify is de wereldmarktleider in verlichting voor professionals, consumenten en verlichting voor het Internet of Things. Signify helpt steden, winkels, bedrijven en consumenten om elektriciteit te verminderen, energiekosten te besparen, CO2 uitstoot te reduceren en duurzaamheidsdoelen te halen. Dit doen zij met verlichtingsoplossingen die ook bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid, gezondheid en welzijn van mensen.

NIEDAX

Dé specialist in eigentijdse kabeldraagsystemen

Met productielocaties en verkoopkantoren over de gehele wereld, is de NIEDAX GROUP de partner in kabeldraagsystemen. Een wereldspeler, lokaal verkrijgbaar en aanwezig voor alle vraagstukken en (project)begeleiding.

Schneider

Innovatie op elk niveau

Schneider levert oplossingen voor het optimaliseren van efficiëntie en duurzaamheid. Ze lopen voorop in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering. Hun IoT-oplossingen kunnen naadloos integreren en in realtime data verzamelen, analyseren en hierop reageren. Hierdoor verbetert de veiligheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

LAPP

Partner op het gebied van kabeltechnologie en duurzame systeemoplossingen

LAPP staat als geen ander voor innovatieve verbindingsoplossingen. Kwaliteit, verstand van de industrie en de toepassing, evenals de klantenservice zijn onze handelsmerken. Ze leveren kabels, connectoren en accessoires tot en met volledig geïntegreerde verbindingsoplossingen, waardoor zij vandaag de dag de wereldmarktleider zijn. LAPP heeft productie-expertise voor al haar 40.000 catalogusproducten. Het assortiment bestaat uit 8 internationale merken.

Attema

Vernieuwende ideeën voor een veranderende wereld

Attema is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen voor Installatie, Bouw en Connectivity. Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

HATEHA

Sterke partner in elektro

Hateha is als agent-importeur exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van enkele gerenommeerde buitenlandse fabrieken van elektrotechnische materialen. De specialistische kennis van de producten en systemen van deze fabrieken is, in de ruim 50 jaar dat het bedrijf bestaat, zorgvuldig opgebouwd en wordt gedeeld met een team van ruim 40 medewerkers.

Hager

Hart voor elektrotechniek

Al ruim 65 jaar richt dit familiebedrijf zich op het ontwikkelen van technische oplossingen waarmee installatieprofessionals hun werk nóg beter kunnen doen. Daarbij staan de klant en de eindklant centraal in alles wat ze doen. Inmiddels tellen ze 11.500 medewerkers met 24 productielocaties over de hele wereld. Zo zijn ze altijd dicht bij de klant in de buurt.

Donné

Daar kun je op bouwen

Met 70 jaar ervaring op zak is Donné een belangrijke leverancier van draden, kabel, snoeren en leidingen in Nederland. Ze verkopen producten aan groothandels in de elektrotechnische, de automotive of in de OEM-sector.

ABB Benelux

Let’s write the future. Together.

ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.

Alle leveranciers


Ben je nieuwsgierig om te ontdekken welke andere leveranciers momenteel deel uitmaken van het uitgebreide netwerk van aangesloten bedrijven binnen de Imagro Groep?

Bekijk dan onze overzichtspagina met al onze leveranciers, waar je een schat aan informatie kunt vinden over hun producten en diensten.

Alle leveranciers