Leveranciers

Cable Partners

Dé kabelgroothandel van Nederland

Cable Partners is dé totaalleverancier voor de zakelijke markt op het gebied van elektriciteitskabel en toebehoren. Ze leveren kabels met een ijzersterke service voor ieder marktsegment en op ieder gewenst moment. Met tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren hebben ze een succesformule in handen als vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche.

Theben NL

Energy saving comfort

Theben is dé premium aanbieder voor Smart Home en gebouwautomatisering. Met een scherp oog voor trends en marktveranderingen ontwikkelen ze producten die zich onderscheiden door superieure eigenschappen, vakmanschap en service. Ze groeien elke dag als expert op het gebied van bewegingsmelders en KNX gebouwsysteemtechniek. Het ondersteunen van KNX-installateurs bij engineering of ontwerpen onderschrijft hun trouwe partnership aan de branche en staat bij Theben op nummer 1!

Signify

Marktleider in licht

Signify is de wereldmarktleider in verlichting voor professionals, consumenten en verlichting voor het Internet of Things. Signify helpt steden, winkels, bedrijven en consumenten om elektriciteit te verminderen, energiekosten te besparen, CO2 uitstoot te reduceren en duurzaamheidsdoelen te halen. Dit doen zij met verlichtingsoplossingen die ook bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid, gezondheid en welzijn van mensen.

NIEDAX

Dé specialist in eigentijdse kabeldraagsystemen

Met productielocaties en verkoopkantoren over de gehele wereld, is de NIEDAX GROUP de partner in kabeldraagsystemen. Een wereldspeler, lokaal verkrijgbaar en aanwezig voor alle vraagstukken en (project)begeleiding.

Schneider

Innovatie op elk niveau

Schneider levert oplossingen voor het optimaliseren van efficiëntie en duurzaamheid. Ze lopen voorop in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering. Hun IoT-oplossingen kunnen naadloos integreren en in realtime data verzamelen, analyseren en hierop reageren. Hierdoor verbetert de veiligheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

LAPP

Partner op het gebied van kabeltechnologie en duurzame systeemoplossingen

LAPP staat als geen ander voor innovatieve verbindingsoplossingen. Kwaliteit, verstand van de industrie en de toepassing, evenals de klantenservice zijn onze handelsmerken. Ze leveren kabels, connectoren en accessoires tot en met volledig geïntegreerde verbindingsoplossingen, waardoor zij vandaag de dag de wereldmarktleider zijn. LAPP heeft productie-expertise voor al haar 40.000 catalogusproducten. Het assortiment bestaat uit 8 internationale merken.

Attema

Vernieuwende ideeën voor een veranderende wereld

Attema is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen voor Installatie, Bouw en Connectivity. Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

HATEHA

Sterke partner in elektro

Hateha is als agent-importeur exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van enkele gerenommeerde buitenlandse fabrieken van elektrotechnische materialen. De specialistische kennis van de producten en systemen van deze fabrieken is, in de ruim 50 jaar dat het bedrijf bestaat, zorgvuldig opgebouwd en wordt gedeeld met een team van ruim 40 medewerkers.

Hager

Hart voor elektrotechniek

Al ruim 65 jaar richt dit familiebedrijf zich op het ontwikkelen van technische oplossingen waarmee installatieprofessionals hun werk nóg beter kunnen doen. Daarbij staan de klant en de eindklant centraal in alles wat ze doen. Inmiddels tellen ze 11.500 medewerkers met 24 productielocaties over de hele wereld. Zo zijn ze altijd dicht bij de klant in de buurt.

Donné

Daar kun je op bouwen

Met 70 jaar ervaring op zak is Donné een belangrijke leverancier van draden, kabel, snoeren en leidingen in Nederland. Ze verkopen producten aan groothandels in de elektrotechnische, de automotive of in de OEM-sector.

Alle leveranciers


Wil je ontdekken met welke andere leveranciers Imagro Groep samenwerkt, soms zelfs al tientallen jaren lang? Bekijk dan de overzichtspagina met ál onze leveranciers. Als je doorklikt op de naam van een leverancier, vind je een schat aan informatie over hun producten en diensten.

Alle leveranciers
  • 1
  • 2