Over Imelco

Een internationale samenwerking

Imagro Groep is lid van IMELCO, een internationaal samenwerkingsverband van elektrotechnische groothandels en leveranciers – zowel marktleiders als uitdagers. Zo verenigt IMELCO zakenpartners over de hele wereld, van Europa en Noord-Amerika tot Australië en Nieuw-Zeeland, met als doel om marktaandeel te winnen. Daar profiteren de klanten van Imagro Groep van.

 

Dicht bij uitdagingen en ontwikkelingen in de markt

En er is meer. Twee keer per jaar komen alle leden en aangesloten leveranciers fysiek samen om kennis te delen. Er wordt informatie uitgewisseld, er worden kansen gespot én trends in de markt (inclusief de persoonlijke ervaringen hiermee) worden besproken. Daardoor blijven wij als Imagro Groep dicht bij de actuele uitdagingen en ontwikkelingen in de markt – en onze klanten dus ook.

Opgericht in
Aantal leden
Aantal leveranciers

Typisch IMELCO

IMELCO is de grootste internationale groep van onafhankelijke groothandels, verenigd door waarden als teamwork, innovatie en uitzonderlijke service.

 

Feiten en cijfers

IMELCO bestaat ruim 30 jaar, is actief in 25 landen, opereert via meer dan 1.000 groothandelsbedrijven én heeft maar liefst 5.800 points of sales.