Vernieuwende ideeën voor een veranderende wereld

Attema

Nationaal

Attema is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen voor Installatie, Bouw en Connectivity. Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Altijd de klant centraal

Door goed naar klanten te luisteren, weten de medewerkers van Attema als geen ander wat er binnen de markt speelt. Dat resulteert steeds weer in verrassende producten met een duidelijke toegevoegde waarde voor de klant. Dit gecombineerd met een efficiënte logistiek en een persoonlijke service vertaalt zich in een maximale klantentevredenheid.

Opgericht in

Oog voor mens en milieu

Als deelnemer aan een samenleving die constant in verandering is, neemt Attema natuurlijk ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wat tot uiting komt in een beleid dat getuigt van respect voor mens en milieu.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als deelnemer aan een samenleving die voortdurend in beweging is, neemt ATTEMA vanzelfsprekend haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij alles wat ze doen, houden ze rekening met iedereen die op een of andere manier door hun handelen wordt beïnvloed. Niet alleen naar klanten, aandeelhouders en het milieu, maar ook naar personeel, leveranciers, omwonenden, enz. Duurzaam ondernemen betekent ervoor zorgen dat toekomstige generaties niet worden beïnvloed door deze activiteiten. Met de juiste balans tussen people, planet en profit kan de aarde met al haar energiebronnen en grondstoffen in goede staat worden doorgegeven aan de volgende generatie.