Innovatie op elk niveau

Schneider

Internationaal

Schneider levert oplossingen voor het optimaliseren van efficiëntie en duurzaamheid. Ze lopen voorop in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering. Hun IoT-oplossingen kunnen naadloos integreren en in realtime data verzamelen, analyseren en hierop reageren. Hierdoor verbetert de veiligheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Oplossingen voor ondernemers, partners en consumenten

Schneider is toonaangevend op het gebied van digitale transformatie van energiemanagement en industriële automatisering. Van advies over energie en duurzaamheid tot het optimaliseren van de levenscyclus van assets, ze bieden services om aan de behoeften van klanten te voldoen. Hun technologieën helpen de klant efficiënter te worden, kosten te verlagen en duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Opgericht in
Aantal medewerkers
Omzet (2021)

Life is on

Als leider van de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering bieden zij oplossingen voor zowel consumenten als ondernemers. Zo bieden ze een verscheidenheid aan oplossingen voor onder andere woningen, commerciële gebouwen, datacenters en industrieën. Met grensverleggende technologieën zorgen ze ervoor dat ‘Life is On’ geldt voor iedereen. Altijd en overal.

Schneider stimuleert digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven is Schneider het meest lokaal actief. Ze zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.