Partner op het gebied van kabeltechnologie en duurzame systeemoplossingen

LAPP

Internationaal

LAPP staat als geen ander voor innovatieve verbindingsoplossingen. Kwaliteit, verstand van de industrie en de toepassing, evenals de klantenservice zijn onze handelsmerken. Ze leveren kabels, connectoren en accessoires tot en met volledig geïntegreerde verbindingsoplossingen, waardoor zij vandaag de dag de wereldmarktleider zijn. LAPP heeft productie-expertise voor al haar 40.000 catalogusproducten. Het assortiment bestaat uit 8 internationale merken.

LAPP-producten zijn te vinden in productiemachines, industriële robots, bussen en treinen, voedselverwerkingsapparatuur, windturbines, laadsystemen voor elektrische auto’s, fotovoltaïsche en windenergiecentrales, olieboorplatformen en nog veel meer. Zelfs voor het beklimmen van 8000m pieken of poolexpedities zijn LAPP-producten de eerste keuze.

LAPP levert in elke uithoek van de wereld, meestal uit voorraad en met de kortst mogelijke levertijden. Hiervoor beschikken ze over 19 ontwikkelings- en productiecapaciteiten en logistieke centra over de hele wereld. 41 van hun eigen verkoopmaatschappijen en ongeveer 100 agentschappen zijn beschikbaar als contactpersoon voor klanten.

Opgericht in
Producten
Logistieke centra

De focus ligt op duurzaam, milieuvriendelijk beheer en verantwoord gebruik van alle natuurlijke hulpbronnen. Zij zijn ervan overtuigd dat wij als bedrijf het goede voorbeeld moeten geven. En dat doen we ook. Economisch succes is voor ons altijd gekoppeld aan verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving en duurzaamheid is een erkend criterium voor alle bedrijfsbeslissingen. Wij hebben ook een diepgaand inzicht in verantwoordelijke, respectvolle en aan de wet beantwoordende bedrijfspraktijken, die wij wereldwijd toepassen.