Sterke partner in elektro

HATEHA

Nationaal

Hateha is als agent-importeur exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van enkele gerenommeerde buitenlandse fabrieken van elektrotechnische materialen. De specialistische kennis van de producten en systemen van deze fabrieken is, in de ruim 50 jaar dat het bedrijf bestaat, zorgvuldig opgebouwd en wordt gedeeld met een team van ruim 40 medewerkers.

Mensen maken Hateha

Het team Hateha bestaat uit enthousiaste goed opgeleide en ervaren specialisten die de klant met raad en daad terzijde staan tijdens hun zoektocht naar de meest uiteenlopende oplossingen voor installatietechnische vraagstukken in de industrie, woningbouw, utiliteit of machinebouw. Specifieke specialismen zijn aanwezig op het gebied van alle mogelijke aansluittechnieken van krachtcontactmaterialen, inclusief noodzakelijke beveiligingen.

Ondersteuning op vele gebieden: maak gebruik van onze kennis!

Hateha staat klaar voor elke klant klaar voor technische vraagstukken op het gebied van domotica, laadoplossingen voor elektrisch rijden of projectcalculaties voor combinaties-op-maat, maar ook verkoopondersteuning.

Opgericht in
Locaties
Aantal medewerkers

Installateurs en particulieren

Voor installateurs is het mogelijk alle door hen gevoerde merken en producten bij de reguliere elektrotechnische groothandel te bestellen, Hateha levert uitsluitend via deze groep. Particulieren kunnen hun producten bestellen bij elke elektrotechnische installateur. Zij hebben een aantal installateurs geselecteerd waarvan zij weten dat ze actief zijn op het gebied van verkoop en promotie van luxe schakelmaterialen, de zo genoemde JUNG dealers.