Marktleider in licht

Signify

Internationaal

Signify is de wereldmarktleider in verlichting voor professionals, consumenten en verlichting voor het Internet of Things. Signify helpt steden, winkels, bedrijven en consumenten om elektriciteit te verminderen, energiekosten te besparen, CO2 uitstoot te reduceren en duurzaamheidsdoelen te halen. Dit doen zij met verlichtingsoplossingen die ook bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid, gezondheid en welzijn van mensen.

132 jaar erfgoed

Al meer dan 132 jaar leidt Signify, voorheen Philips Lighting, de verlichtingsindustrie met innovaties voor consumenten en professionele gebruikers. Vijf jaar geleden maakte het bedrijf de nieuwe bedrijfsnaam bekend. Signify staat voor de manier waarop licht verandert in een intelligente taal die informatie geeft en overbrengt.

Miljoen connected lichtpunten
Landen
Aantal medewerkers

Een bedrijf met een doel

Met innovaties als circulaire en connected verlichting zit duurzaamheid in de kern van hun strategie. Zij geloven dat slimmer en zuiniger omgaan met grondstoffen en energie een must is. Sinds 2020 is Signify CO2-neutraal in al haar activiteiten en zijn haar operationele emissies met meer dan 70% verminderd in de afgelopen 13 jaar.