Dé specialist in eigentijdse kabeldraagsystemen

NIEDAX

Internationaal

Met productielocaties en verkoopkantoren over de gehele wereld, is de NIEDAX GROUP de partner in kabeldraagsystemen. Een wereldspeler, lokaal verkrijgbaar en aanwezig voor alle vraagstukken en (project)begeleiding.

Een bedrijf met jarenlange ervaring

Niedax Kleinhuis maakt al sinds 1999 onderdeel uit van de NIEDAX GROUP en is een begrip op de (inter)nationale markt. NIEDAX GROUP is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, is actief is diverse marktsegmenten van Industrie, Utiliteit tot Data/Telecom tot Infra. De experts van de NIEDAX GROUP begeleiden en adviseren wereldwijd bedrijven en projecten in allerlei marksegmenten.

Opgericht in
Artikelen
Aantal medewerkers

Duurzaam en …

Als toonaangevend producent van kabeldraagsystemen, neemt NIEDAX GROUP haar rol en verantwoordelijkheid op het gebied van corporate sociale verantwoordelijkheid zeer serieus. Zij geloven dat transparant management en ethische normen een bedrijf vooruit helpen in duurzaamheid en om een gezonde bedrijfsgroei te realiseren.

Ze streven altijd naar de juiste balans tussen Economische, Ecologische en Sociale waarden en normen. Deze fundamentale kernwaarden zijn ook vastgelegd in onze Code of Conduct.

NIEDAX GROUP – Because we care about tomorrow

Als totaalleverancier van kabeldraagsystemen adviseren en begeleiden de experts en projectmanagers van Niedax Kleinhuis B.V. u in allerlei projecten. Met een compleet en breed assortiment van meer dan 50.000 artikelen tot speciale constructies, biedt NIEDAX GROUP oplossingen met oog op maximale flexibiliteit, montagesnelheid en duurzaamheid.