Over Imagro groep

Kennis – en inkooppartner voor installerend Nederland

Imagro Groep is een ondernemende groep van samenwerkende specialisten. Met elkaar vormen we de grootste groep betrokken specialisten van Nederland. Onze negen groothandelaren zitten door heel Nederland verspreid. We zijn voor onze leden en voor de branche een inkoop-, verkoop- en kennispartner. 

Ondernemers voor ondernemers 

Individueel hebben de leden allemaal hun eigen specialismen en bedienen ze verschillende regio’s. Wat ons vooral bindt is onze visie op samenwerken. Het echt kennen van de klant. Niet alleen bij naam, maar ook zijn uitdagingen, belemmeringen en mogelijkheden. Pas dan kan je iemand echt van dienst zijn. Noem het DNA, noem het de norm of noem het Imagro Groep. Maar door er echt voor elkaar te zijn, bouwen we met onze leden aan langdurige relaties, aan écht contact, aan écht iets moois.  

 

Imagro Groep biedt een bundeling van expertises op industrie, projectverlichting, huis en gebouwen automatisering, elektrotechnische installaties en energiezuinige installaties.  

 

Er worden cookies gebruikt voor deze content. Accepteer de cookies om de content te bekijken.

Werkt Imagro Groep ook buiten Nederland?

Imagro Groep behoort ook tot een internationale groep. Een wereldwijde groep; IMELCO. Dankzij een samenwerking tussen leveranciers en de elektrotechnische groothandelaren is IMELCO nu de leidende combinatie van onafhankelijke groothandelaren.

Opgericht in
Leden
Verkooppunten

Samenwerken verbindt

We zijn trots op onze loyale club met betrokken specialisten die de beste wil zijn! Maak kennis met onze sterke groep met vakmensen.

 

Bekijk onze leden

 

 

Waar zit Imagro Groep?

Onze leden helpen installatiebedrijven, industrie, gemeentelijke instellingen, elektro detailzaken en zelf installerende bedrijven verder en bieden persoonlijke service. Met veertien verkooppunten zitten we door heel Nederland.

Vind onze verkooppunten