Over Imagro groep

Dé kennis – en inkooppartner voor installerend Nederland

Imagro Groep is een ondernemende groep van zelfstandige elektrotechnische groothandels. Samen willen wij impact maken in een snel veranderende markt. En we noemen onszelf niet zomaar dé kennis- en inkooppartner voor installerend Nederland.

Ondernemers voor ondernemers 

Al onze leden staan aan het roer van een eigen bedrijf. Daarmee zitten we in hetzelfde ‘schuitje’ als de meeste van onze klanten – we zijn ondernemers voor ondernemers. En we weten als geen ander dat samenwerken verbindt. Wat zeggen we: voor ons is samenwerken zelfs het nieuwe concurreren. We werken dan ook veelvuldig samen met elkaar, met onze leveranciers én met onze klanten. Van scherp geprijsde producten tot een kabel- of lichtberekening, van een op maat gemaakte offerte tot advies over een project: installateurs uit alle hoeken van het land kunnen op ons rekenen.

Sterk voor leveranciers

We kennen onze klanten, snappen hun wensen en spreken hun taal – vaak zelfs letterlijk, zoals Twents, Limburgs of Uteregs. Zo bouwen onze leden aan langdurige relaties, aan écht contact, aan écht iets moois. Bovendien leveren we hierdoor geen one size fits all-oplossingen, maar flexibel maatwerk. Ook leveranciers profiteren van deze persoonlijke en hands-on aanpak. Niet voor niets werken sommigen al tientallen jaren met Imagro Groep samen. Via onze leden staan hun (regionale) contactpersonen in nauw contact met middelgrote en kleinere installatiebedrijven die zij alleen niet kunnen bedienen.

 

Er worden cookies gebruikt voor deze content. Accepteer de cookies om de content te bekijken.

Werkt Imagro Groep ook buiten Nederland?

Imagro Groep is lid van IMELCO, een samenwerkingsverband van elektrotechnische groothandels en leveranciers uit Europa, Australië en Noord-Amerika. Twee keer per jaar komen we fysiek samen om kennis te delen. Daardoor blijven wij én onze klanten dicht bij de actuele uitdagingen en ontwikkelingen in de markt.

Opgericht in
Leden
Verkooppunten

Samenwerken verbindt

Negen zelfstandige elektrotechnische groothandels, één betrokken club. Maar wie zijn eigenlijk de leden van Imagro Groep?

Laten we kennis maken

 

 

Waar zit Imagro Groep?

Al staat de regionale relatie voorop, met vijftien verkooppunten heeft Imagro Groep een landelijke dekking.

Vind een verkooppunt