Energy saving comfort

Theben NL

Internationaal

Energy saving comfort

Theben is dé premium aanbieder voor Smart Home en gebouwautomatisering. Met een scherp oog voor trends en marktveranderingen ontwikkelen ze producten die zich onderscheiden door superieure eigenschappen, vakmanschap en service. Ze groeien elke dag als expert op het gebied van bewegingsmelders en KNX gebouwsysteemtechniek. Het ondersteunen van KNX-installateurs bij engineering of ontwerpen onderschrijft hun trouwe partnership aan de branche en staat bij Theben op nummer 1!

Gebouwen van morgen groener maken

Bij Theben stap je in een wereld van duurzaamheid en technologie waar ze streven naar klimaatneutraliteit in 2030. Elk idee en elke oplossing draait om energie op het juiste moment op de juiste plaats. Of het nu gaat om automatische verlichtingsregeling met aanwezigheidsmelders, LED-spots, klimaatregeling met KNX-actoren, CO2-sensoren of kamerthermostaten. Bij Theben staat duurzaamheid centraal en leveren ze intelligente oplossingen voor energiebesparing en meer comfort rondom gebouwen. Daarvoor staat het merk Theben!

Oprichting
Landen
Medewerkers wereldwijd

De eerste doet het licht uit

In 1921 ging het licht voor het eerst automatisch uit in het trappenhuis van een flatgebouw in Stuttgart. De trigger is de schakelklok van Paul Schwenk. Op dat moment is gebouwautomatisering geboren. Ruim 100 jaar later behoort het Zwabische familiebedrijf uit Haigerloch tot de toonaangevende fabrikanten van innovatieve oplossingen voor de energiezuinige en duurzame gebouwbesturing.

In de hoofdvestiging in Haigerloch vindt de productie plaats van bijna het hele productassortiment.

 

Door 100% eindcontrole garanderen de experts van Theben een perfecte aflevering van hun premium producten. Ze zijn een betrouwbare, bestendige en voor nieuwe ontwikkelingen openstaande partner voor hun klanten en branche. Al meer dan 60 jaar is Theben aanwezig op de Nederlandse markt met schakelklokken, thermostaten en schemerschakelaars. De oprichting van Theben Nederland in 2010 is de kroon op een jarenlang succes.