Elektrotechniek, licht, telematica en beveiliging en logistiek

TGH van Triest B.V.

Beilen en Groningen

TGH van Triest schakelt sneller

TGH van Triest is een elektrotechnische groothandel gevestigd in Beilen en Groningen. Het assortiment bestaat uit een breed pakket A-merken op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging. Wat TGH van Triest onderscheidt is hun toewijding aan klanttevredenheid. We staan bekend om onze korte lijnen en het vermogen om snel te schakelen. Klanten worden niet behandeld als nummers, maar als partners in succes. Het team van TGH van Triest begrijpt dat elk project uniek is, en ze nemen de tijd om te luisteren en advies te geven op maat van behoeften van onze klanten.

Opgericht in
Medewerkers
Locaties

Onze filosofie: dichtbij en persoonlijk

Directeur-eigenaar Bart van Triest is namens zijn bedrijf actief lid van Imagro Groep. Een ondernemer die het klappen van de zweep kent en weet hoe een succesvol bedrijf op te bouwen. Voordat Bart ondernemer werd, werkte hij ruim drieëntwintig jaar in de elektrotechnische groothandelsbranche. Na meerdere overnames en fusies waarbij zijn werkgevers betrokken waren zag hij de rol van groothandel veranderen. Bart richtte in 2013 elektrotechnische groothandel TGH van Triest op.  Bart: ‘’De eerste jaren groeiden we snel en hard, dat kwam voornamelijk omdat oude relaties mij hun handel toevertrouwden. Zowel installatiebedrijven als fabrikanten wilden mij aan alle kanten helpen. Daar ben ik trots op, maar vooral ook dankbaar voor. Zonder hen staan we niet waar we nu staan.’’

Wij weten dat elk project uniek is en dat elke klant specifieke behoeften heeft. Daarom staan we altijd dichtbij onze klanten, luisteren we naar hun wensen en bieden we oplossingen die naadloos aansluiten op hun eisen. Logistiek en verlichting is onze pijler, hierin zijn we onderscheidend. Onze klantgerichte aanpak heeft ons geholpen om sterke relaties op te bouwen in de regio en ons bedrijf te laten groeien. Bart: ‘onze wortels zijn stevig geplant in Noord-Nederland, we blijven groeien en leren om onze klant de beste service te bieden.’

Inmiddels heeft TGH van Triest ook een vestiging in Groningen en heeft het dochteronderneming ‘Van Triest Lichtconcepten B.V’ opgericht. Met Van Triest Lichtconcepten maken we verlichtingsplannen voor utiliteit, horeca en luxe woningen. Hiermee zijn we de schakel tussen de installateur, de architect en de eindgebruiker.

Heb je nog vrij tijd? En zo ja wat doe je?

“In mijn vrije tijd fiets en tennis ik graag”.

De kracht van de familie

Bij TGH van Triest is familie de kern van ons bedrijf. Bart’s vrouw Maria geeft vorm aan de algemene bedrijfsprocessen. Daarnaast staat de volgende generatie al klaar: Robert en Annemieke, die actief betrokken zijn bij het bedrijf en een frisse wind brengen. Als de motor achter onze logistieke operaties houdt Robert het hart van TGH van Triest in beweging. Met scherp inzicht en efficiënte coördinatie zorgt hij ervoor dat onze klanten altijd toegang hebben tot de benodigde materialen. Annemieke is niet alleen verantwoordelijk voor marketing, maar ook voor het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Bart: ‘In een familiebedrijf kunnen we snel schakelen en aanpassingen maken wanneer dat nodig is. We zijn niet gebonden aan bureaucratische processen, waardoor we flexibel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.’’

Zitten er ook nadelen aan een familiebedrijf?

Voor mij geen nadelen, maar wel uitdagingen, zoals in elke onderneming. Het is bijvoorbeeld niet altijd eenvoudig om werk en privé gescheiden te houden, en soms kan het lastig zijn om het eens te worden over belangrijke beslissingen, omdat persoonlijke gevoelens in het spel kunnen komen.

Imagro Groep en TGH van Triest

Toen TGH van Triest werd opgericht in 2013, klopte Bart aan bij Imagro Groep. Bart vroeg de toenmalige voorzitter of hij lid kon worden. Bart kreeg een wedervraag: ‘wat neem je mee dan?’. Doelend op de omzet. Het is namelijk gebruikelijk dat nieuwe leden al enige vorm van omzet meebrengen binnen de groep. Ondanks geringe financiële middelen zagen de leden het zitten met TGH van Triest, ook vanwege het verzorgingsgebied Noordoost Nederland. Imagro Groep had daar nog geen vertegenwoordiging. TGH van Triest begon als zogeheten sub-lid. Een status waar in beginsel ook andere voorwaarden van toepassing waren. Bart: “Dat voelde terecht, want in het begin, haal je meer dan je brengt.” In 2017 is TGH van Triest volledig lid geworden.

Wat is jouw wens voor de groep?

In de wereld van elektrotechniek en groothandel draait ales om innovatie, efficiëntie en het bieden van waaarde aan klanten. Ik geloof in de kracht van samenwerking en solidariteit tussen onze leden. We moeten als groep door ontwikkelen om elkaar op een hoger niveau te brengen.

Locaties

Beilen

Ossebroeken 28

9411 VR Beilen

Telefoon: 0593 740 740
E-mail:

Groningen

Duinkerkenstraat 37

9723 BP Groningen

Telefoon: 050 820 0870
E-mail: