Uw betrouwbare partner als het gaat om het berekenen, adviseren en uitleveren van elektro- technische projecten.

Elektrogroothandel Eppink B.V.

Doetinchem

Het is de lange bestaansgeschiedenis en het constante hoge serviceniveau die maakt dat elke installateur in de omgeving Elektrogroothandel Eppink wel kent

Elektrogroothandel Eppink B.V. is een elektrotechnische groothandel die haar klanten voorziet van elektrotechnische materialen, verlichting, kastenbouw en nog veel meer. Klanten ofwel partners, want Elektrogroothandel Eppink streeft naar langdurige relaties waarbij ze meer doen en betekenen dan het uitleveren van elektrotechnische projecten. Ze adviseren, berekenen en maken lichtplannen. Elektrogroothandel Eppink is specialist als het gaat om project-verlichting, huis en gebouwen automatisering, elektrotechnische installaties en energiezuinige installaties in alle vormen.

Opgericht in
Medewerkers
Locaties

Is er iets wat jullie niet kunnen?
“Ik zou het zo niet weten”.

Elektrogroothandel Eppink is een Gelders familiebedrijf met een lange en rijke geschiedenis. Eppink b.v. werd gesticht in 1927, maar de oorsprong gaat zeker terug tot 1915-1916.  Het jaar dat de overgrootvader van Ivo Meeuwissen de zaak’ Eppink en Ingenhorst Geldersche verlichting industrie’ heeft opgericht. De zaak ging van de voorvader, naar zijn dochter (de oma van Ivo) en uiteindelijk naar haar zoon (Ivo’s vader). Dat Ivo het bedrijf zou overnemen van zijn vader, dat stond ook wel vast. Hij stapte er zonder twijfel in en is sindsdien vastberaden het bedrijf succesvol door te ontwikkelen. Natuurlijk wel met behoud van al het goede.

Werkt er nog meer familie in het bedrijf?

“Mijn vrouw Andrea”.

Ivo: “Het is de lange bestaansgeschiedenis en het constante hoge serviceniveau die maakt dat elke installateur in de omgeving Elektrogroothandel Eppink wel kent. Het is een beetje een cliché-uitspraak maar elke klant weet dat het bij ons altijd goed komt. We hebben een klein team van deskundige collega’s. Iedereen weet elk product wel te vinden en kan de klant helpen met advies of berekeningen. Van kleine tot grote installateurs, we nemen alles uit handen en helpen ze echt verder.”

Heb je nog meer cliche-uitspraken of vragen?

“Ja, Don’t dream your life, live your dream.” 

Bedankt, Ivo. Wat is jouw droom voor Imagro Groep?

Wij dromen niet maar doen vooral! Elektrogroothandel Eppink is een van de eerste leden en stond aan het begin van de oprichting van Imagro Groep. Mijn vader (Lex Meeuwissen) voelde een drang en behoefte om samen te werken, om zodoende als inkoopgroep goede inkoopcondities af te dwingen en om te kunnen blijven concurreren. De rest is geschiedenis. Elektrogroothandel Eppink is trots lid van Imagro Groep en blijft streven naar betere concurrentievoordelen.

Locaties

Doetinchem

Wijnbergseweg 23

7006 AH Doetinchem

Telefoon: 0314 33 51 46
E-mail: