Elektrotechniek, licht, lichtadvies

Elektrotechnische Groothandel FDL B.V.

Leeuwarden

Licht is een absolute expertise

FDL (For Different Light), is een elektrotechnische- en verlichtingsgroothandel die installatiematerialen direct uit voorraad levert. FDL kent de markt, investeert in het kennisniveau van haar adviseurs en is op de hoogte van de nieuwste elektrotechnische ontwikkelingen en besturingssystemen. FDL heeft ook diepgaande kennis op het gebied van gebouw- huissturen- en lichtmanagementsystemen. FDL deelt die kennis graag en geeft trainingen en workshops.
Licht is een absolute expertise. FDL heeft gecertificeerde (HVK) lichtadviseurs in dienst met jarenlange ervaring die o.a. installateurs, architecten, overheden en projectleiders van lichtadvies voorzien. Desgewenst onderbouwd met lichtontwerpen en berekeningen.

Opgericht in
Medewerkers
Locaties

Of werp jij een ander licht op de zaak?

“Het juiste licht toepassen is ook nog eens voor onze gezondheid en prestatievermogen van belang.”

Geen dozenschuivers

De technische markt is continue in beweging. Het maakt dat je snel moet kunnen schakelen en voorop moet lopen. Dirk Jan: “Iets verkopen zonder technische kennis, ofwel dozenschuiven, dat kan niet meer. Alleen technische kennis is ook niet voldoende. Je moet in de huid kruipen van je klant. Zijn werksituatie en dagelijkse uitdagingen kennen, om zo advies te kunnen geven over de beste oplossingen. We zijn een partij die actief meedenkt, adviseert en betrokken is bij haar klanten.”

Ook in zijn bedrijfsvoering loopt Dirk Jan graag voorop. Zo is zijn bedrijf FDL volop in ontwikkeling en investeert hij in het moderniseren en optimaliseren van zijn pand. De nieuwste techniek en systemen zijn ook toegepast in de showroom maar ook in de kantoren en ontvangst- en spreekruimte. Zo is het pand een ervaringsruimte geworden voor personeel en klanten. Practice what you preach!

Loop je in je vrije tijd ook voorop?

“In mijn vrije tijd zeil ik wedstrijden en dan zeil ik graag vooraan.”

Samenwerken werkt

Dirk Jan van Dort heeft in het verleden geleerd dat samenwerken belangrijk is en heeft als penningmeester ook binnen Imagro groep een actieve rol. Dirk Jan: “Ik ben altijd actief geweest binnen samenwerkingsverbanden als commissies, raden, groepen en andere verbanden. Waar meerdere mensen vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenkomen ontstaat iets. Discussies, wrijving, nieuwe inzichten of gewoon plezier. Hoe dan ook, samenwerking zorgt voor ontwikkeling en vooruitgang.

Wat is volgens jou de kracht van de groep?

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

 Imagro-power

Dirk Jan: “Alle leden zijn landelijk actief en hebben regionaal stevig voet aan de grond. Bovendien zijn het allemaal leden met een lange bestaansgeschiedenis en daarmee veel ervaring.

We leren van elkaar en helpen elkaar zodat we individueel en als groep steeds sterker worden. Natuurlijk is een voordeel dat je als groep goede condities kunt afdwingen, maar het gaat ook over de juiste keuzes maken, bijvoorbeeld als het gaat om productlijnen of individuele merken.”

Locaties

Leeuwarden

Orionweg 57

8938 AG Leeuwarden

Telefoon: (058) 2881995
E-mail: