Donné Draad: betrouwbaarheid en kwaliteit

Donné Draad

Nieuwsbericht

Achter muren en boven plafonds bevinden zich snoeren, draden, kabels en leidingen. Hoewel ze vaak onzichtbaar zijn, betekent dit niet dat ze niet van hoge kwaliteit moeten zijn. Bij Donné Draad begrijpen ze dit als geen ander.

Wanneer je Donné Draad belt, krijg je al jarenlang dezelfde vertrouwde stem aan de lijn. Daniëlle Lamers, Erwin Janssen, Jerry Grootaert, Monique Peeters en Han van de Mosselaar werken allemaal al geruime tijd bij dit Limburgse bedrijf. Sommigen zelfs al ruim twintig jaar. “Het is dan ook niet verwonderlijk dat klanten onze ervaring waarderen. Daarnaast gaven onze contacten in het laatste klanttevredenheidsonderzoek aan dat ze het persoonlijke contact, onze bereikbaarheid, flexibiliteit, no-nonsense houding en betrouwbaarheid op prijs stellen”, zegt Erwin. Daniëlle voegt toe: “We denken ook actief met de klant mee. Als een kabel niet op voorraad is, zoeken we naar alternatieven. En als de productie naar voren is gehaald en Donné sneller kan leveren, brengen we de klant direct op de hoogte.”

Eigen fabriek, continu hoge kwaliteit

Donné Draad levert hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. Zowel  standaardproducten als klantspecifieke oplossingen worden op het juiste moment en op de juiste plek geleverd. Hierbij worden vertrouwde klassiekers gecombineerd met nieuwe producten, zoals DonnéFlex. Han legt uit: “Veel installateurs werken met  voorbedrade flexbuis, omdat dit voor hen efficiënter is. Zij willen kwaliteit, daarom brengen wij DonnéFlex op de markt: een voorbedrade flexbuis gevuld met ons eigen VD-installatiedraad. Zo garanderen we een continue hoge kwaliteit voor de installateur.”

Inspringen op de marktbehoeften

Donné Draad past het assortiment regelmatig aan op basis van de veranderende marktbehoeften. “De vraag naar supersoepele kabels neemt gestaag toe. Om aan deze vraag te voldoen hebben we ons assortiment in zowel breedte als diepte aangepast. Uiteraard bieden we ook kabels die voldoen aan de laatste CPR brandklassen, ook in halogeenvrije varianten”, aldus Daniëlle. Erwin voegt toe: “We werken intensief samen met onze groothandelpartners, aan wie we rechtstreeks leveren. We ontmoeten installateurs op beurzen en evenementen van onze groothandels. Als we dan iets van hen of van de groothandel vernemen, spelen we daar direct op in.”

Service voor installateurs

Han benadrukt: “Donné Draad zorgt voor snelle en directe levering aan installateurs – via de groothandel, bij de installateur of op het project zelf. Dit doen we om de groothandels te ondersteunen. Bovendien nemen we lege haspels graag retour. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor het milieu. Ons doel is om installateurs zo goed mogelijk te bedienen.”

Donné, daar kan je op bouwen.