Comelit: (video-) deurintercomsystemen en méér

Nieuwsbericht

Wie aan (video-)deurintercomsystemen denkt, denkt aan Comelit. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf is namelijk al jarenlang marktleider in Nederland. Onlangs is de nieuwe video-deurintercom Logos gelanceerd, die de bekende Mini-serie vervangt. Deze deurintercom-monitor is ontwikkeld sámen met installateurs en gebruikers.

“Als installateur sluit je misschien maar een paar keer per jaar een deurintercomsysteem aan – het is geen dagelijkse kost”, begint directeur Peter van Veen. “De Logos-deurintercom is daarom zó ontwikkeld dat je deze in een gebruiksvriendelijke app razendsnel kunt inrichten. Je kunt de monitor zelfs programmeren als de doos nog dicht zit én je kunt meerdere toestellen tegelijk inrichten, bijvoorbeeld voor een groot appartementencomplex. En natuurlijk hebben we ook aan de gebruiker gedacht. Zo hebben we bewust gekozen voor drukknoppen – niet voor touch. Daardoor is de monitor gemakkelijk te bedienen voor alle leeftijden. Het gepatenteerde, magnetisch geleide ophangsysteem maakt het makkelijk om de hoorn terug te hangen. En de handsfree monitor werkt net zo eenvoudig als een mobiele telefoon. Wie nieuwsgierig is, vindt Logos bij de elektrotechnische groothandel.”

Steeds meer een securitybedrijf

Wat je misschien nog niet wist, is dat Comelit méér levert dan alleen (video-)deurintercomsystemen. Van Veen: “Brandmeld-, ontruimings- en alarminstallaties, camerabewaking en toegangscontrole: we zijn steeds meer een securitybedrijf. Ook deze producten zijn verkrijgbaar bij de groothandel. En uiteraard leveren we bij deze producten dezelfde service en ondersteuning als die mensen al jarenlang van ons gewend zijn. Heb je tijdens een klus bijvoorbeeld een vraag over een beveiligingsproduct? Dan kun je terecht bij de technische collega’s van onze binnendienst. Telefonisch of via video helpen ze je direct. Dát onderscheidt ons van
de concurrentie.”

With You. Always

Door de ondersteuning van Comelit kun jij als installateur dus eenvoudiger brandmeld-, ontruimings-en alarminstallaties plaatsen. “We delen maar al te graag onze kennis met je, zodat jij zelfstandig aan de slag kunt. Een ander voordeel is dat wij CCV-gecertificeerd zijn. Daardoor zijn wij verantwoordelijk voor de installaties die jij plaatst. Dit komt voort uit onze missie om goed voor onze klanten en partners te zorgen. Je ziet het zelfs terug in ons logo, waar de woorden ‘With You. Always’ in staan. En haal je die woorden weg, dan blijft de boodschap nog steeds overeind. De ‘C’ en de ‘O’ van onze naam zitten namelijk aan elkaar vast, zodat ze het oneindigheidsteken vormen. Waarom? Wij staan klaar voor partners en klanten – áltijd.”