Powering business together

Eaton

Internationaal

Als wereldwijd energiebeheerbedrijf helpen ze klanten bij het oplossen van hun grootste energie-uitdagingen via onze toonaangevende producten en services op het gebied van elektrotechniek, luchtvaart, hydraulica en voertuigen. Al meer dan 100 jaar helpen hun teams mensen veiliger en energiezuiniger te werken, en duurzamer te leven.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in meer dan 175 landen actief is. Ze leveren energie-efficiënte producten en diensten die onze klanten helpen om hun elektrische, hydraulische en mechanische energie op de meest betrouwbare, efficiënte, veilige en duurzame manier te beheren. Door mensen de middelen te geven waarmee ze energie efficiënter kunnen gebruiken. Door bedrijven te helpen om op een duurzamere manier zaken te doen. En door elke medewerker bij Eaton aan te moedigen om op een andere manier na te denken over hun bedrijf, hun gemeenschappen en de positieve invloed die ze kunnen uitoefenen op de wereld.

Opgericht in
Landen
Aantal medewerkers

We make what matters work

Elektriciteit is een fundamenteel onderdeel van de wereld. Daarom zetten ze zich in om hun klanten te helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren – op een manier die betrouwbaarder, efficiënter, veiliger en duurzamer is. Om zo verbetering te brengen in het leven van mensen, de gemeenschappen waarin we leven en werken, en de planeet waarvan toekomstige generaties afhankelijk zijn.

 

“Bij Eaton zorgen we dat wat er belangrijk is, goed werkt. Door energie veilig, efficiënt en betrouwbaar te maken, verbeteren we de kwaliteit van leven voor degenen die onze producten en diensten gebruiken. We hebben de kracht om een verschil te maken en dat doen we elke dag.”

Craig Arnold, Chairman and CEO

Erfgoed

Eaton voorziet al meer dan een eeuw in de behoeften van hun klanten op het gebied van energiebeheer. In de loop der jaren hebben ze hun expertise en portfolio van producten en diensten uitgebreid door een aantal van de meest gerespecteerde namen ter wereld te combineren met hun krachtige erfgoed van innovatie.